Terug naar overzicht

Gapph biedt al ruim 25 jaar vernieuwende oplossingen in vastgoed- en leegstandbeheer en is uitgegroeid tot marktleider. Nog dagelijks worden de activiteiten uitgebreid in binnen- en buitenland! Toch is groei niet de belangrijkste ambitie. Gapph gaat voor het leveren van de kwaliteit die de markt verdient.

Het hoofdkantoor is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Daarnaast hebben ze 11 vestigingen in Nederland. Met een team van totaal 85 collega’s denken ze als een volwaardige marktpartij met gebouweigenaren mee om een win-win situatie te creëren. Zij vertalen hun ruime kennis en ervaring in de markt naar slimme oplossingen.

Ontmoet je collega's

Nathaniël

Nathaniël

Begonnen als Vastgoedbeheerder, is Nathaniël doorgegroeid naar Regiomanager van regio Amsterdam en eindverantwoordelijk voor het team van 10 collega’s. Wat hij zo tof vindt aan zijn werk? Dat hij steeds weer nieuwe soorten vastgoed ziet én elke keer weer op nieuwe plekken in Nederland komt.

Gerard

Gerard

Als Projectcoördinator pakt hij samen met de Vastgoedbeheerder een project op. Zo heeft hij contact met alle stakeholders. De grote betrokkenheid binnen het team en de afwisseling in werkzaamheden zorgt dat hij elke dag met veel plezier werkt bij Gapph. En dat al meer dan 6 jaar!

Noa

Noa

Als bewoner zag Noa hoe leuk het werk als Vastgoedbeheerder was en besloot bij Gapph te gaan werken. Voor haar rol is ze veel onderweg van pand naar pand. Elke dag mag ze werken aan bijzondere projecten voor onder andere de Universiteit van Amsterdam, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. Vooral de dankbaarheid die bewoners laten zien is onbetaalbaar. Dat geeft haar een goed gevoel.

Fleur

Fleur

Ik ben begonnen als stagiaire en nu werk ik tijdens de zomermaanden bij Gapph. Ik ga altijd met veel plezier naar mijn werk op de backoffice. Het leukste vind ik het vele contact met bewoners, geïnteresseerde kandidaten en leveranciers. Ik wil iedereen zo goed mogelijk helpen en vind het leuk als zij weer met een goed gevoel de telefoon ophangen.

Liza

Liza

Ik werk al bijna 2 jaar op de backoffice van Gapph. Wij zijn onderling een hecht leuk team en alles is te bespreken bij ons. Wat ik leuk vind aan mijn functie is het contact met enthousiaste kandidaten en het intaken daarvan. Ook het contact met de vastgoedbeheerders vind ik heel leuk. Ik hoor graag waar zij mee bezig zijn en leer hier graag van.

Elize

Elize

Ik versterk al bijna een half jaar het backoffice team van Gapph en ik ben nog steeds heel blij met mijn keuze! Het leuke aan deze functie vind ik het contact met de kandidaten en hen te kunnen helpen aan een nieuwe woning, het compleet maken van hun account of het oplossen van reparatieverzoeken. Daarnaast heb ik met mijn team en met alle andere collega’s heel leuk contact. We staan allemaal klaar om elkaar te helpen.

Vacatures

Deze werkgever heeft op het moment geen vacatures open staan. Meld je aan voor de jobalert hieronder, dan krijg jij als eerste een bericht zodra er weer een functie vrij komt. Kun je echt niet wachten om bij Gapph aan de slag te gaan? Dan zien we graag jouw open sollicitatie tegemoet!

Stuur een open sollicitatie in