Terug naar overzicht

Gapph biedt al ruim 25 jaar vernieuwende oplossingen in vastgoed- en leegstandbeheer en is uitgegroeid tot marktleider. Nog dagelijks worden de activiteiten uitgebreid in binnen- en buitenland! Toch is groei niet de belangrijkste ambitie. Gapph gaat voor het leveren van de kwaliteit die de markt verdient.

Het hoofdkantoor is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Daarnaast hebben ze 11 vestigingen in Nederland. Met een team van totaal 85 collega’s denken ze als een volwaardige marktpartij met gebouweigenaren mee om een win-win situatie te creëren. Zij vertalen hun ruime kennis en ervaring in de markt naar slimme oplossingen.

Ontmoet je collega's

Nathaniël

Nathaniël

Begonnen als Vastgoedbeheerder, is Nathaniël doorgegroeid naar Regiomanager van regio Amsterdam en eindverantwoordelijk voor het team van 10 collega’s. Wat hij zo tof vindt aan zijn werk? Dat hij steeds weer nieuwe soorten vastgoed ziet én elke keer weer op nieuwe plekken in Nederland komt.

Gerard

Gerard

Als Projectcoördinator pakt hij samen met de Vastgoedbeheerder een project op. Zo heeft hij contact met alle stakeholders. De grote betrokkenheid binnen het team en de afwisseling in werkzaamheden zorgt dat hij elke dag met veel plezier werkt bij Gapph. En dat al meer dan 6 jaar!

Noa

Noa

Als bewoner zag Noa hoe leuk het werk als Vastgoedbeheerder was en besloot bij Gapph te gaan werken. Voor haar rol is ze veel onderweg van pand naar pand. Elke dag mag ze werken aan bijzondere projecten voor onder andere de Universiteit van Amsterdam, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. Vooral de dankbaarheid die bewoners laten zien is onbetaalbaar. Dat geeft haar een goed gevoel.

Vacatures