Een platte organisatie waar je invloed hebt op de resultaten en positionering van het bedrijf

Floryn is geen bank, maar het zijn ondernemers

Anderen praten over innovatie in de financiële sector, Floryn doet het

Ontwikkelen al hun techniek zelf

Een van de snelst groeiende FinTechs van Nederland

Terug naar overzicht

Floryn is een van de snelstgroeiende FinTechs van Nederland en binnenkort misschien wel van Europa! Anderen praten over innovatie in de financiële sector, Floryn doet het! Met hun innovatieve technologie zetten ze de financiële wereld op zijn kop en helpen ze veel bedrijven van klein tot groot aan snel, eenvoudig en flexibel krediet. 

<span class=Floryn is geen bank, maar het zijn ondernemers" class="block w-full">

Floryn is geen bank, maar het zijn ondernemers

Dat is een andere manier van denken, doen en durven. Zij geloven in financiering met de beste service en zijn er om ambities van klanten te helpen realiseren. 

 

 <span class=Floryn realiseert ambities van hun eigen medewerkers" class="block w-full">

Floryn realiseert ambities van hun eigen medewerkers

Floryn realiseert niet alleen de ambities van hun klanten, maar ook die van hun eigen medewerkers.

 

Als professional bij Floryn, kun jij relatief vroeg in je loopbaan al invloed hebben op de organisatie. Jouw initiatieven worden gezien en er wordt ook daadwerkelijk wat mee gedaan. Jij kunt echt invloed hebben op de resultaten en positionering van het bedrijf. 

 

 <span class=Prachtig kantoor in hartje Den Bosch" class="block w-full">

Prachtig kantoor in hartje Den Bosch

Floryn werkt vanuit hun prachtige kantoor in hartje 's-Hertogenbosch. Een fijne werkomgeving met goede koffie + elke dag een verzorgde Bourgondische lunch. 


Naast de vele teamactiviteiten, van borrel tot leuke uitjes, krijg je ook nog eens een vergoeding voor een sportabonnement. Zo kun je ook in je vrije tijd lekker actief bezig blijven. 

 

Ontmoet je collega's

Martijn

Martijn

Martijn, motor-fan, muziekliefhebber én Risk Manager bij Floryn: “Wat het werk bij Floryn extra leuk maakt, is de positieve sfeer en het sterke teamgevoel. Als ik mijn kennis met collega's kan delen en we van elkaar kunnen leren, ben ik heel tevreden.”

Marijn

Marijn

Marijn, teamplayer, ondernemer pur sang, én CTO bij Floryn: “Wij geloven erin dat een idee niet ontstaat op een zolderkamertje, maar door het samenbrengen van verschillende disciplines, die een probleem ervaren. Er kan dan een goede oplossing ontwikkeld worden.”

Daimy

Daimy

Daimy, gezelligheidsdier, backpacker in spé én Customer Support Officer bij Floryn: “Elke dag is anders. Van klanten helpen met hun financieringsaanvragen tot samenwerken met de Development afdeling om onze service te verbeteren.”

Yannick

Yannick

Yannick, mensenmens, échte Tilburger én Head of Marketing bij Floryn. Onder zijn leiding werkt het marketing team hard aan het bouwen van het merk Floryn, onder het motto: ‘Dream big, know how to have fun, work hard.’

Daniëlle

Daniëlle

Daniëlle, buitenmens, koffie-fan én Data Analist bij Floryn: “De sfeer in het team is heel goed en gezellig. Samen halen we koffietjes in de pauze of gaan we naar buiten voor een wandeling.”

Rowald

Rowald

Rowald, Multitasking Talent bij Floryn. Drie jaar geleden startte hij binnen het Risk-team als Underwriter. Naast dat Rowald ook Key Account Manager is, is hij ook Investor Relations Manager. “Het werk als Investor Relations Manager sluit goed aan bij mijn huidige rol als Key Account Manager. Ik krijg energie van het contact met mensen en krijg de ruimte om, door deze rollen te combineren, Floryn als organisatie nog beter te leren kennen."

Anne - niet meer werkzaam

Anne - niet meer werkzaam

Vijf jaar geleden startte zij bij Floryn als Office Manager tijdens haar studie Human Resource Management. Anne heeft inmiddels verschillende functies gehad als Relatiemanager, Risk Manager, en momenteel maakt ze deel uit van de afdeling Factoring. “Floryn gaf mij de kans om door te groeien en verantwoordelijkheden op te pakken. Ik ben heel blij met de kansen die ik heb gekregen en ben trots op mijn persoonlijke ontwikkeling. Van een klein bedrijf naar een groeiend team van inmiddels meer dan zestig collega’s, dat is toch fantastisch?!”

Annebelle

Annebelle

Annebelle, muzikaal, speciaalbier-liefhebber en Data Analyst bij Floryn: “Met de sfeer zit het hier bij Floryn wel goed! We werken hard, maar we zijn ook erg open minded en krijgen vrijheid voor leuke dingen.”

Vacatures