Veel uitdaging! Elke dag een andere puzzel

Vertrouwen in jou en veel vrijheid

Een flexibel, informeel en enthousiast team!

Elke dag een andere klant en een andere werkplek, dus geen kantoorsleur

De mogelijkheid om door te groeien tot internationaal inspecteur

Terug naar overzicht

FlexSpect staat voor kwaliteit en flexibiliteit, de naam zegt het al een beetje. Na een periode gewerkt te hebben voor een grote club, zijn Willem en Cipto voor zichzelf begonnen onder het motto: “Dit kunnen wij beter en leuker!”. Dat tikje eigenwijsheid en het lef is er altijd in gebleven.  

FlexSpect doet SNA-inspecties volgens de NEN 4400-1 en 4400-2. Op deze manier worden ondernemingen die arbeid ter beschikking stellen (uitzendondernemingen, payroll bedrijven, onderaannemers) gecontroleerd of zij zich netjes aan de wet- en regelgeving houden. Dit doen zij voor verschillende opdrachtgevers door heel Nederland (vooral in de Randstad) en Europa. Bij FlexSpect staat vertrouwen in de inspecteurs voorop. Hier heb je het vertrouwen om zelfstandig een keurmerk toe te kennen. Je krijgt altijd de steun van je team en je leidinggevende staat achter je. 

<span class=Met de koffer in de hand…" class="block w-full">

Met de koffer in de hand…

FlexSpect verricht niet alleen SNA-inspecties in Nederland. Omdat uitzendbureaus ook vaak werken met internationale uitzendkrachten, komt het voor dat er internationaal wordt geïnspecteerd! Bij FlexSpect wordt dan ook wat afgereisd naar Portugal, Litouwen, Polen of Duitsland. Een unieke doorgroeimogelijkheid voor iedereen die dat tof vindt dus! (Als jij liever met je voeten op eigen bodem blijft, is dat ook geen probleem.)

<span class=Geen kantoorsleur!" class="block w-full">

Geen kantoorsleur!

Zoals je al eerder las; FlexSpect heeft geen kantoor. De inspecteurs zitten zo’n vier keer in de week bij klanten en werken nog een dagje thuis, ze zijn dus veel op pad. FlexSpect heeft vertrouwde klanten, waardoor je een grote diversiteit opdrachtgevers hebt waarbij je wel een vertrouwensrelatie kan opbouwen. Klinkt dat niet als een ideale combinatie?

 

<span class=Vertrouwen staat op 1!" class="block w-full">

Vertrouwen staat op 1!

FlexSpect is een van de acht ondernemingen in Nederland die een SNA-keurmerk mag toekennen, een vrij unieke niche dus. Wat werken bij FlexSpect nog unieker maakt, is dat er geen bureaucratie heerst. Bij het toekennen is het vaak zo dat daar nog talloze controlerende lagen bij komen, voordat het mag worden uitgereikt. Bij FlexSpect reik je vaak, meteen, aan het eind van de dag zelf het keurmerk uit. Gewoon, omdat FlexSpect in jou vertrouwt!

 

img

".. dan is het meteen gezellig!"

“Ik kan mijn twee leidinggevende altijd bellen. Ik heb echt het gevoel dat ze achter ons als inspecteur staan. We zien elkaar niet heel vaak, omdat iedereen altijd bij de klant zit. Maar als we bij elkaar zijn en we hebben een borrel, dan is het meteen gezellig!”.

Karin Thijssen FlexSpect

Ontmoet je collega's

Lucky

Lucky

Elke dag is anders in ons diverse vak! Bij de klant is er altijd ruimte voor verbetering. We bepalen onze eigen aanvliegroute: hoe kunnen we samen conformiteit aantonen? Zonder het uit te kauwen natuurlijk. "En dan werk je ook nog eens voor twee goede gasten, in een fijn team, met korte lijnen. We kunnen alles bespreekbaar maken!", aldus Lucky.

Mustafa

Mustafa

In deze jonge, gezellige werkomgeving voelt Mustafa zich gewaardeerd. Collega's kunnen altijd op elkaar rekenen en er zijn korte lijnen. Cipto en Willem (leidinggevenden) kijken ook echt naar hoe het met jou gaat. De informele sfeer maakt het makkelijk om samen te sparren en het is een plezier om in dit team te werken.

Vacatures

Deze werkgever heeft op het moment geen vacatures open staan. Meld je aan voor de jobalert hieronder, dan krijg jij als eerste een bericht zodra er weer een functie vrij komt. Kun je echt niet wachten om bij FlexSpect aan de slag te gaan? Dan zien we graag jouw open sollicitatie tegemoet!

Stuur een open sollicitatie in