Terug naar overzicht

De professionals van ENTER werken op projectbasis bij één van hun partners en opdrachtgevers. Ze selecteren en combineren project en medewerker met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid én natuurlijk de passie voor techniek. 

Technologie betekent vooruitgang. Het continu vinden van manieren om het anders te doen, producten, services en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologische organisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen. 

Wanneer je bij ENTER aan de slag gaat, merk je gelijk de fijne sfeer. Recruiters, Account Managers en Business Unit Managers werken hier letterlijk zij aan zij. Het team deelt regelmatig kennis met elkaar en brainstormt graag over nieuwe manieren van werven. Ook zijn collega’s oprecht geïnteresseerd en altijd bereid te helpen. Bovendien drinken ze op vrijdagmiddag graag samen een borrel om de week goed af te sluiten. 

Ontmoet je collega's

Dieka

Dieka

Als Corporate Recruiter is Dieka verantwoordelijk voor het werven van nieuwe software professionals voor het team. Wat ze zo tof vindt aan haar werk? Het aangaan van persoonlijke connecties met kandidaten en goed kan aanvoelen waar hun behoeftes liggen. Op die manier kan ze mensen écht verder helpen in hun carrière.

Erica

Erica

Als Talent Manager mag Erica haar bezighouden met strategisch talentmanagement en het boeien en binden van medewerkers. Haar doel? Zorgen dat zij ultiem werkgeluk ervaren! Het geeft haar dan ook elke dag weer een boost aan energie om in gesprek te gaan met medewerkers, te horen wat hen bezighoudt en hen te coachen om het gestelde doel te behalen.

Koen

Koen

Als Business Development Manager brengt Koen mensen en technologie samen en probeert hij zijn enthousiasme hiervoor over te brengen. Van het begeleiden van medewerkers, het interviewen van kandidaten tot het werven van nieuwe klanten; elke uitdaging gaat hij maar al te graag aan!

Perjan

Perjan

Als Director Software Technology mag hij zich elke dag bezighouden met verschillende toffe uitdagingen. Zo selecteert en interviewt hij kandidaten, doet hij contractvoorstellen en is hij 1e lijns ‘HR support’. Want werken met mensen vindt hij het leukste wat er is.

Vacatures

Deze werkgever heeft op het moment geen vacatures open staan. Meld je aan voor de jobalert hieronder, dan krijg jij als eerste een bericht zodra er weer een functie vrij komt. Kun je echt niet wachten om bij Enter group aan de slag te gaan? Dan zien we graag jouw open sollicitatie tegemoet!

Stuur een open sollicitatie in