Terug naar overzicht

EasternGraphics is een groeiend bedrijf, met een kleine vestiging in Nederland waarbij persoonlijke benadering centraal staat. De naam van de software tool pCon is al een paar keer voorbij gekomen, het is dan ook al meer dan 25 jaar een bekend begrip binnen de kantoor- en meubelfabrikanten en dealers. Dat mag gezegd worden!

EasternGraphics is een echt familiebedrijf, een organisatie waar medewerkers geen nummer zijn, maar juist in hun kracht gezet worden. Heb jij goede ideeën of loop je ergens tegenaan tijdens jouw werk? Laat het weten! Jouw input is super waardevol!

Benieuwd naar jouw toekomstige collega’s? Het team bestaat momenteel uit vijf Data Engineers. Daarnaast is managing partner William ook veel betrokken bij het team! In totaal werken er nu 12 medewerkers (en een kwispelende collega ;-)) bij de vestiging in Eindhoven.

Ontmoet je collega's

Aard

Aard

Als Data Engineer heeft Aard een zeer divers scala aan werkzaamheden. Dit zorgt dat geen dag hetzelfde is en het werk altijd uitdagend blijft. Zo is hij onder andere bezig met het aanvullen en opbouwen van data. Echt verdiepen in de producten van een fabrikant én projecten neerzetten waar hij trots op is: dat geeft hem elke dag weer energie.

Jort

Jort

Jort is als Process Innovator zowel intern bezig met processen, als extern om de pCon producten in de markt te vertegenwoordigen. Het leukste aan zijn functie vindt hij dat hij de klant altijd een passende oplossing kan aanbieden. Maar ook dat hij veel vrijheid en verantwoordelijkheid kan nemen binnen zijn rol.

Emiel

Emiel

Voor Emiel is geen dag hetzelfde. Zo houdt hij als Product Engineer zich onder andere bezig met het bewerken van 3D modellen, het analyseren en verwerken van productdata en programmeren. Juist omdat het bedrijf zo klein is en de lijntjes kort zijn, ervaart hij een hele relaxte sfeer en is er altijd ruimte voor gezelligheid. Op de werkvloer, maar ook bijvoorbeeld tijdens de onvergetelijke vrijmibo's.

Vacatures

Deze werkgever heeft op het moment geen vacatures open staan. Meld je aan voor de jobalert hieronder, dan krijg jij als eerste een bericht zodra er weer een functie vrij komt. Kun je echt niet wachten om bij EasternGraphics aan de slag te gaan? Dan zien we graag jouw open sollicitatie tegemoet!

Stuur een open sollicitatie in