Persoonlijke benadering staat centraal

Medewerkers worden in hun kracht gezet

Hier kom je terecht in een fijn en hecht team

Werken bij de koploper in de markt

Een gloednieuw pand in Eindhoven

Terug naar overzicht

EasternGraphics is van oorsprong een Duitse organisatie die wereldwijd toonaangevend interieurdesign software, grafische productconfiguratie en offerte- en communicatieoplossingen ontwikkelt. In 2007 opende de vestiging in Nederland haar deuren. En inmiddels bedienen ze meer dan 500 klanten in de Benelux, Engeland en Ierland!

De Benelux vestiging maakt deel uit van EasternGraphics GmbH waar ruim 127 medewerkers aan de producten ontwikkelen, zodat zij innovatieve oplossingen kunnen blijven aanbieden. EasternGraphics heeft vestigingen in Nederland, Italië, Frankrijk, Turkije, Roemenië, Zwitserland en Polen, en werkt samen met partners in Denemarken en Duitsland. De vestiging in Nederland is bijzonder succesvol. EasternGraphics bevindt zich in een gloednieuw en modern pand in Eindhoven. Er wordt hard, maar vooral ook met plezier gewerkt om vanuit hier verder te kunnen groeien.

<span class=Al meer dan 25 jaar..." class="block w-full">

Al meer dan 25 jaar...

worden de oplossingen van EasternGraphics toegepast in de dagelijkse werkzaamheden van fabrikanten, dealers en interieurprofessionals in de meubel- en interieurbranche. Met meer dan 680 aangesloten fabrikanten, is de pCon-softwaretool van EasternGraphics uitgegroeid tot een leidende naam in de branche. Dat mag gezegd worden!

 

<span class=Een écht familiebedrijf" class="block w-full">

Een écht familiebedrijf

EasternGraphics is een echt familiebedrijf, een organisatie waar medewerkers geen nummer zijn, maar juist in hun kracht gezet worden. Heb jij goede ideeën of loop je ergens tegenaan tijdens jouw werk? Laat het weten! Jouw input is superwaardevol!

 

<span class=Persoonlijke benadering " class="block w-full">

Persoonlijke benadering

EasternGraphics is een groeiend bedrijf, met een kleine vestiging in Nederland waarbij persoonlijke benadering centraal staat. 

img

".. een relaxte en fijne sfeer!"

“Juist omdat het bedrijf zo klein is en de lijntjes kort zijn, is er een hele relaxte en fijne sfeer. Er is altijd ruimte voor gezelligheid op de werkvloer, maar ook tijdens de onvergetelijke vrijmibo’s.”

Emiel EasternGraphics

Ontmoet je collega's

Aard

Aard

Als Data Engineer heeft Aard een zeer divers scala aan werkzaamheden. Dit zorgt dat geen dag hetzelfde is en het werk altijd uitdagend blijft. Zo is hij onder andere bezig met het aanvullen en opbouwen van data. Echt verdiepen in de producten van een fabrikant én projecten neerzetten waar hij trots op is: dat geeft hem elke dag weer energie.

Jort

Jort

Jort is als Process Innovator zowel intern bezig met processen, als extern om de pCon producten in de markt te vertegenwoordigen. Het leukste aan zijn functie vindt hij dat hij de klant altijd een passende oplossing kan aanbieden. Maar ook dat hij veel vrijheid en verantwoordelijkheid kan nemen binnen zijn rol.

Emiel

Emiel

Voor Emiel is geen dag hetzelfde. Zo houdt hij als Product Engineer zich onder andere bezig met het bewerken van 3D modellen, het analyseren en verwerken van productdata en programmeren. Juist omdat het bedrijf zo klein is en de lijntjes kort zijn, ervaart hij een hele relaxte sfeer en is er altijd ruimte voor gezelligheid. Op de werkvloer, maar ook bijvoorbeeld tijdens de onvergetelijke vrijmibo's.

Mark

Mark

Hoi! Ik ben Mark en ik ben productcoördinator binnen EasternGrahics. Ik ben verantwoordelijk voor de pCon productlijn en de werkzaamheden die bij onze markt horen (Benelux, UK & Ierland). Denk hierbij aan productdemo's en trainingen, maar ook het zo goed mogelijk 'laten landen' van nieuwe product releases bij onze klanten. Daarnaast ben ik bezig met projectmanagement en kwaliteitsmanagement binnen onze organisatie. Wij overleggen samen hoe wij onze productlijn pCon in de markt communiceren. Met mijn marketingachtergrond denk ik graag mee, maar jij bent volledig in de lead!

Vacatures