Terug naar overzicht

Dutch Deco Factory is ontstaan in 2015. Ondanks dat het bedrijf in Erp gevestigd is, weten grote merken hun tóch altijd te vinden. “Creating extraordinary objects to make the world more pleasing for the eye”; dát is waar het team van DDF elke dag weer gelukkig van wordt. Van sculpturen voor kunstenaars, attracties voor attractieparken, window installaties voor luxueuze fashion ketens tot eigen ontwikkeling van nieuwe materialen.

DDF helpt uiteenlopende klanten met het design én de uiteindelijke realisatie van diverse projecten. Projecten waarbij écht out of the box wordt gedacht en waar het bedrijf zeker niet binnen de lijntjes blijft. Hun ambities voor de toekomst? Nog meer focussen op retaildesigners en hierin de grootste worden!

Vacatures

Deze werkgever heeft op het moment geen vacatures open staan. Meld je aan voor de jobalert hieronder, dan krijg jij als eerste een bericht zodra er weer een functie vrij komt. Kun je echt niet wachten om bij Dutch Deco Factory aan de slag te gaan? Dan zien we graag jouw open sollicitatie tegemoet!

Stuur een open sollicitatie in