Terug naar overzicht

CoolCareHolland is gevestigd in Velddriel en specialist op het gebied van koudetechniek, klimaatbeheersing en airconditioning. Het bedrijf biedt totaaloplossingen voor zakelijke en particulieren klanten. Om klanten volledig te kunnen ontzorgen, werkt zij nauw samen met W- en E-installateurs en een grote diversiteit aan vaste onderaannemers.

CoolCareHolland groeit snel en bestaat momenteel uit een enthousiast, jong team. De bedrijfscultuur is informeel, open en iedereen is zeer betrokken bij de organisatie. Er wordt heel hard gewerkt, maar ook zeker hard gelachen. Regelmatig worden er leuke bedrijfsuitjes georganiseerd en iedere vrijdagmiddag luiden collega’s het weekend in met een gezellige borrel.

Vacatures

Deze werkgever heeft op het moment geen vacatures open staan. Meld je aan voor de jobalert hieronder, dan krijg jij als eerste een bericht zodra er weer een functie vrij komt. Kun je echt niet wachten om bij CoolCareHolland aan de slag te gaan? Dan zien we graag jouw open sollicitatie tegemoet!

Stuur een open sollicitatie in