Terug naar overzicht

Bij Centiv kunnen volwassenen en ouderen terecht voor kortdurende psychologische behandeling. Binnen de Generalistische Basis GGZ behandelen ze milde tot matig ernstige psychische problematiek. Centiv hanteert een op maat gemaakte, probleemgerichte- en kortdurende aanpak, waarbij de cliënt centraal staat. Wat Centiv zo uniek maakt, is niet alleen hun aandacht voor cliënten maar ook voor collega’s. Er heerst een fijne organisatiecultuur waarin collega's op elkaar kunnen bouwen en samen beslissen. Als zelfsturend team zijn ze constant bezig om de cultuur van vertrouwen, transparantie en innovatie in stand te houden. Niet voor niets ontving Centiv vanuit het ministerie van VWS de erkenning als koploper in de gezondheidszorg 2024 vanwege de goede organisatiecultuur en uitstekende resultaten.

Centiv is geliefd bij cliënten, verwijzers en medewerkers. Naast de fijne organisatiecultuur, zijn ze trots op hun effectieve processen die niet bureaucratisch zijn. De behandelteams zijn grotendeels zelfsturend en dragen veel verantwoordelijkheid. 

Dit alles wordt opgemerkt door de omgeving: Centiv heeft een van de hoogste waarderingen onder alle GGZ-instellingen en worden door een onderzoeksbureau geprezen om hun uitstekende en veilige bedrijfscultuur. Bovendien hebben ze diverse landelijke innovaties in GGZ-therapieën gerealiseerd, waarvoor ze erkenning hebben gekregen, waaronder de nominatie voor de Zinnige Zorg Award in 2021 en de nationale Zorgverslimmer Award in 2022.

Ook door de cliënten was Centiv de meest gewaardeerde geestelijke gezondheidszorgorganisatie in 2018. In 2019 had Centiv de op één na hoogste cliëntwaardering van alle GGZ-instellingen in Nederland volgens Zorgkaart en ook in 2020-2023 zaten ze telkens in de top van Nederland. Centiv behaalt ook sterk bovengemiddelde behandelresultaten en heeft diverse innovatieve therapieën ontwikkeld die inmiddels zijn omarmd als landelijke Good Practice.

Ontmoet je collega's

Karen

Karen

Ik werk als allround planningsmedewerker binnen Centiv dit wil zeggen dat ik als backup alle regiosecretaresses ondersteun met hun regio. Denk hierbij aan agendabeheer (het beheren van afspraken voor behandelaren en medewerkers binnen de organisatie), correspondentie (afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie, inclusief het beantwoorden van telefoongesprekken, emails en post).

Ondanks dat alle secretaresses op hun eigen locatie werkzaam zijn hebben we een heel hecht en zelfsturend team. Binnen de teams bepalen we dan zelf ons rooster, inrichting van de gebouwen, organiseren van uitjes etc.

Verder ben ik nauw betrokken bij een nieuw project binnen de VIGO-groep als coördinator/ambassadeur. Een regionaal en onafhankelijk aanmeldpunt voor iedereen die op zoek is naar hulp. Meedenken hoe we GZ schakel vorm moeten geven en nu bij de start de nieuwe werkwijze uitvoeren en mijn collega’s binnen Centiv informeren.

Ondanks soms hectische dagen ga ik elke dag met een glimlach naar mijn werk.

Esther

Esther

Voorheen werkzaam als doktersassistente ben ik in 2017 bij Centiv terechtgekomen. Een organisatie waar teamspirit en samenwerking een hoge prioriteit heeft. Door de zelfsturendheid binnen Centiv worden veel omslachtige en bureaucratische procedures ontweken. Dit zorgt voor een gelijkwaardig verantwoordelijkheidsgevoel en een hecht team.

Als medisch secretaresse ben ik binnen het secretariaatsteam nu werkzaam als back-up. Ik ondersteun de regiosecretaresses bij hun regio’s bij drukte of ziekte. Het gaat dan om het verwerken van de nieuwe aanmeldingen, agendabeheer en uiteraard alle communicatie die daar bij komt kijken.

Naast deze werkzaamheden ben ik meegenomen in de start van onze nieuwe locatie in Nijmegen. Voor dit team pak ik alle administratieve werkzaamheden op totdat het volledig draait en er een vaste regiosecretaresse aan gekoppeld gaat worden. Ook zet ik me in bij het Transfermechanisme wachtlijsten Midden-Limburg. Hierbij sluit ik namens Centiv aan bij de andere samenwerkingspartners: Laurentius, Viviq, VvG, Lionarons, Phi, Meditta en CZ. Het doel van dit transfermechanisme is om cliënten in de regio Midden-Limburg tijdige en passende zorg te bieden.

Geen dag is hetzelfde en schakelen is van groot belang. Desondanks ga ik elke dag met plezier naar mijn werk en is mijn werk binnen Centiv fijn te combineren met de zorg voor mijn 2 kids.

Vacatures