Terug naar overzicht

BouwTalent Zuid staat bekend als een kleine organisatie met een groot netwerk. Het bedrijf streeft ernaar studenten en alumni op een energieke en motiverende wijze in contact te brengen met elkaar én met bedrijven. 

Wanneer je bij BouwTalent aan de slag gaat, merk je al gauw de fijne, informele sfeer. Het gehele team heeft echt plezier in hun werk en dat geeft energie. Er wordt dan ook genoeg gelachen op de werkvloer.

Ontmoet je collega's

Susan Kerckhoffs

Susan Kerckhoffs

De wisselwerking tussen bouwbedrijfsleven en bouwonderwijs blijf ik interessant en uitdagend vinden. Voornamelijk om samen dezelfde taal te spreken met de duale student als middelpunt. Dit zodat de student, het bedrijf, maar zeker ook de opleiding en daardoor de hele bouw- en infrasector kan groeien. Daar ga ik voor!

Monique Teurlings

Monique Teurlings

Ik zorg dat de jongeren een leerwerkbedrijf vinden dat bij hen past, waar ze blij van worden, waar ze energie van krijgen en kunnen groeien. Ik neem je sterke punten waar, zodat je het beste uit jezelf weet te halen. De tekenen van groei in anderen zien is een bron van energie voor me. Ik geniet van de wisselwerking tussen student en het bedrijfsleven en de groei en bloei die beide partijen ervaren en profijt van hebben.

Vacatures

Deze werkgever heeft op het moment geen vacatures open staan. Meld je aan voor de jobalert hieronder, dan krijg jij als eerste een bericht zodra er weer een functie vrij komt. Kun je echt niet wachten om bij BouwTalent aan de slag te gaan? Dan zien we graag jouw open sollicitatie tegemoet!

Stuur een open sollicitatie in