Terug naar overzicht

Bever Car Products is een zelfstandig opererend onderdeel binnen de Bever groep, uitgegroeid tot een zelfstandig en innovatief bedrijf dat een uitgebreid assortiment aanpasproducten levert aan klanten in de meeste Europese landen. Het bedrijf is gevestigd in Andelst en heeft 16 medewerkers.

Het uitgangspunt? Het vergroten van de mobiliteit door gebruik te maken van mogelijkheden die de (auto)techniek biedt. Vakkundige mensen en kwalitatief hoogwaardige producten zorgen voor een optimaal eindresultaat. Door de korte lijnen kunnen goede ideeën snel bedacht en uitgewerkt worden.

Ontmoet je collega's

Arjan

Arjan

Als afdelingsleider technische support houd ik mij voornamelijk bezig met de processen rondom het ondersteunen van onze klanten met alle vragen die ze hebben met betrekking tot onze producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het beantwoorden van vragen tijdens inbouw, het helpen bij een eventuele storing, het ontwikkelen van producttrainingen of het ondersteunen van de afdeling verkoop wanneer klanten vragen hebben met betrekking tot technische mogelijkheden. Een hoge klanttevredenheid is hierbij één van onze belangrijkste speerpunten. Verder zorg ik samen met mijn collega’s van de afdeling support dat we up-to-date blijven op het gebied van nieuwe auto’s en ons assortiment continu kunnen blijven uitbreiden.

Jan

Jan

Ik ben eindverantwoordelijk voor Bever Car Products. Gelukkig heb ik een fantastisch team dat alle dagelijkse zaken voor zijn rekening neemt. Ik probeer ervoor te zorgen dat iedereen weet wat zijn rol is in het geheel en de middelen heeft om zijn taken goed uit te kunnen voeren. We hebben daarom regelmatig overleg met elkaar. Ik hecht veel waarde aan de meningen van mijn ervaren collega’s bij het nemen van belangrijke beslissingen en strategische keuzes. Ik waardeer het zeer wanneer iemand eigen initiatieven neemt maar deze wel met mij deelt.

Marcel

Marcel

Bij Bever Car Products ben ik verantwoordelijk voor verkoop in de breedste zin van het woord. Mijn werkzaamheden bestaan uit o.a. orderverwerking, adviseren van onze bestaande en nieuwe partners, onderhouden van deze relaties, up-to-date houden van prijslijsten en website, markten in kaart brengen en uitwerken van brochures van onze producten. Hierbij werk ik nauw samen met collega’s van de diverse afdelingen, zoals technische support, R&D en productie. Door als een team samen te werken, voorzien wij onze klanten van kwalitatief hoogwaardige producten, service en support. Met altijd in gedachte, dat gebruikers van onze producten, afhankelijk zijn van een goede werking en ondersteuning vanuit onze organisatie.

Rene

Rene

Ik ben verantwoordelijk voor het aansturen van de productie bij Bever Car Products. Het is een dynamisch bedrijf met veel diversiteit in producten. Om dit allemaal zo goed mogelijk te laten verlopen is het belangrijk dat onze processen op orde zijn en onze producten nauwkeurig worden geproduceerd. Ons bedrijf is vooruitstrevend met technische producten en staat voor kwaliteit! Hierdoor is het een fijne plek om te werken en biedt het uitdaging op alle vlakken!!

Vacatures

Deze werkgever heeft op het moment geen vacatures open staan. Meld je aan voor de jobalert hieronder, dan krijg jij als eerste een bericht zodra er weer een functie vrij komt. Kun je echt niet wachten om bij Bever Car Products aan de slag te gaan? Dan zien we graag jouw open sollicitatie tegemoet!

Stuur een open sollicitatie in