img

Nynke Heemskerk

Recruitment Consultant

Werktijden

  • Maandag:8:30 - 17:30
  • Dinsdag:8:30 - 17:30
  • Woensdag:8:30 - 17:30
  • Donderdag:8:30 - 17:30
  • Vrijdag:8:30 - 17:30
style-element

Nynke is 44 jaar en woont samen met Joost en haar 3 dochters in Vught. Ze wonen daar nu 3 jaar met veel plezier! Hiervoor hebben ze bijna 10 jaar in Frankrijk gewoond. Een geweldige tijd hebben ze daar als gezin gehad, maar nu ook weer helemaal happy om in Nederland te wonen. Oorspronkelijk komt Nynke uit Friesland, maar de Brabantse gezelligheid past haar als een jas!

Een echte mensen-mens

Een echte mensen-mens

We kunnen Nynke het beste omschrijven als een echt mensen-mens. Ze krijgt energie van mensen, en vind het leuk om haar in te leven en verplaatsen in een persoon, om zo goed mogelijk iemand te begrijpen en te kunnen helpen als dat nodig is.

 

Making memories!

Making memories!

Samen met haar lieve gezinnetje vindt ze het leuk om op reis te gaan. Making memories staat bij Nynke hoog op de agenda. Tijdens haar studententijd heeft ze een tijdje in Parijs gewoond, dus vorig jaar is ze met haar gezin naar Parijs geweest. Leuk om dit aan haar dochters te kunnen laten zien!

Nynke's motto

‘Wie goed doet, goed ontmoet.’

Ik behandel de mensen om me heen zoals ik graag ook zelf behandeld wil worden. Ik vind het fijn om voor mensen klaar te staan, en zet graag een stapje extra om iemand gelukkig te maken.

Hobby's

In haar vrije tijd gaat ze graag even lekker de natuur in en haar hoofd leef maken. En natuurlijk fijn om even te bewegen. Naast dat ze het leuk vindt om te bewegen met een potje tennis of padel, houdt ze ervan om te koken. Het liefst voor een klein groepje vrienden. De tafel mooi dekken, met allemaal lekkere hapjes en drankjes. Je kunt haar het beste omschrijven als een echte gastvrouw die het leuk vindt om haar gasten te vertroetelen.

Wandelen en hardlopen

Tennis en padel

Koken

Deze playlist staat bij Nynke op repeat...

Nynke heeft een brede muzieksmaak! En dit is een van haar favoriet. 

Direct in contact komen met Nynke?

Ze helpt je graag verder!

Nynke  Heemskerk

Nynke Heemskerk

Connect op LinkedIn!