img

Naomi Maya Hau

Recruitment Marketeer

Werktijden

  • Maandag:8:30 - 17:30
  • Dinsdag:8:30 - 17:30
  • Woensdag:8:30 - 17:30
  • Donderdag:8:30 - 17:30
  • Vrijdag:8:30 - 17:30
style-element

Naomi is een geboren uitdager. Na het succesvol afronden van haar studie als lerares basisonderwijs, besloot ze een carrièreswitch te maken en zich aan te sluiten bij ons als trainee Recruitment en Marketing. Met volle overtuiging en energie stortte Naomi zich op deze nieuwe uitdaging en maakt ze er een groot succes van! Na het succesvol afronden van haar traineeship mag Naomi zich nu Recruitment Marketeer van Steamz noemen.

Hoe ver kan je gaan?

Hoe ver kan je gaan?

Haar grenzeloze ambitie drijft haar niet alleen tot het uiterste in haar werk maar ook tijdens haar sportieve uitdagingen.

Naomi is een echte doorzetter en laat zich niet zomaar uit het veld slaan. Zo stond ze elke ochtend om 5 uur op om voor haar werk nog even flink te sporten. Maar dat was nog niet genoeg uitdaging voor haar. Ze besloot namelijk ook om vier maanden alleen door Zuidoost-Azië te reizen. En als kers op de taart nam ze een jaar lang een ijskoude douche om haar doorzettingsvermogen te testen. Nu heeft ze haar pijlen gericht op haar carrière en gaat ze bij ons vol enthousiasme en energie aan de slag. We kunnen niet wachten om te zien welke uitdaging Naomi hierna aanpakt!

Naomi's motto

"Waar angst zit, zit groei."

Waar Naomi van houdt

Sporten

Reizen

Kaas

Deze playlist staat bij Naomi op repeat...

Het liefst zingt Naomi mee met meezingers, maar als ze tijdens het werken echt even moet focussen, zet ze het liefst deze afspeellijst op.

Direct in contact komen met Naomi?

Ze helpt je graag verder!

Naomi  Maya Hau

Naomi Maya Hau

Connect op LinkedIn!

Vacatures geplaatst door Naomi Maya Hau