img

Michelle de Haas

Grafisch vormgever

Werktijden

  • Maandag:8:30 - 17:30
  • Dinsdag:8:30 - 17:30
  • Woensdag:8:30 - 17:30
  • Donderdag:Vrij
  • Vrijdag:8:30 - 17:30
style-element

Nadat Michelle een tijdje in de IT had gewerkt, kwamen bij haar toch weer die creatieve kriebels. Ze besloot weer het werk te doen waar haar hart lag; namelijk bij marketing. Dus toen ze bij ons aanklopte, konden we natuurlijk geen ‘nee’ zeggen.

Marketeer ben je 24/7

Marketeer ben je 24/7

Deze Marketing Coördinator bedenkt namelijk te gekke concepten en maakt designs die steeds weer verbluffen. Hierbij kan ze haar nieuwsgierigheid en oplossings- en detailgerichte werkwijze goed gebruiken.

Ook buiten kantooruren is dit bezige bijtje altijd in de weer en baalt ze stiekem dat er maar 24 uur in één dag zitten. Zo spendeert ze bijvoorbeeld uren op social media, op zoek naar toffe content voor onze kanalen.

Flexibel inzetbaar

Flexibel inzetbaar

Gelukkig is ze ook vaak genoeg nog ‘offline’ om even tot rust te komen. Het liefst staat ze dan met gewichten te gooien, of ligt ze op haar yogamatje zichzelf in een een neerwaartse hond, cobra of liggende vlinder te wurmen. Vraag ons niet hoe, want we hebben echt geen idee.

Van alle markten thuis

Als Michelle niet aan het sporten is, dan is ze aan het gamen of aan het fotograferen. Ze trekt graag de natuur in met haar camera om te focussen op de details en even helemaal op te gaan in het moment.

Krachttraining

Fotografie

Gamen

Michelle's favoriete quote

Als je de slimste bent in de kamer, dan ben je in de verkeerde kamer.

Deze playlist staat bij Michelle op repeat...

Om in een goede werkvibe te komen, draait Michelle het liefst Rock of Metal door haar koptelefoon. Door de hoge energie van de muziek, is het de ultieme oppepper om het meeste uit haar dag te halen!

Direct contact opnemen met Michelle?

Ze helpt je graag verder!

Michelle de Haas

Michelle de Haas

Connect op LinkedIn!