Recensies

Op deze pagina vindt u recensies over de ervaring van klanten en kandidaten die in het verleden samen hebben gewerkt met Steamz.

 

Klant: Creative Group, Michael van Essen (Operations Director)

"Steamz heeft Creative Group geholpen met de werving & selectie van verschillende nieuwe collega’s binnen onze snel groeiende organisatie. Steamz stelt alleen kandidaten voor die precies passen bij onze behoeften in de fase waarin Creative Group zich nu bevindt: kandidaten die pro-actief, en hands-on zijn en die ons verrassen. Met hun Steamz Recruit model betaal je daarnaast niets teveel en alleen de uren die daadwerkelijk worden gemaakt. Onderscheidend in de markt en in onze gevallen altijd voordeliger gebleken dan een vaste bemiddelingsfee"

Kandidaat: Annika Goeloe-de Brouwer

"Nadat ik mijn CV naar Annemarieke van Steamz had gestuurd voor de leuke functie van Intercedente Zorg bij PRO Groep nam Annemarieke persoonlijk contact met mij op. Ik had namelijk een niet voor de hand liggend CV voor deze functie, maar ze was benieuwd naar mij persoonlijkheid, naar mijn drijfveren en ook naar de keuzes die ik gemaakt had in het verleden. Ze wist namelijk dat PRO Groep een organisatie is die persoonlijkheid erg belangrijk vindt, misschien nog wel meer dan ervaring.

Het was een erg fijn gesprek waarin Annemarieke mij ook veel vertrouwen heeft gegeven. Dit vertrouwen heeft zij vervolgens over gebracht aan Pro Groep. Tijdens de sollicitatieprocedure heeft ze mij regelmatig op de hoogte gehouden, dat erg fijn was. Door haar professionaliteit, vertrouwen en enthousiasme mag ik me nu een trotse werknemer noemen van PRO Groep!"

Klant: Verel, Christian Verel (directeur eigenaar)

"De eerste kandidaat was een ‘perfect match’! Voorheen deed ik de volledige sollicitatieprocedure in eigen beheer op onderbuikgevoel en was ik nogal sceptisch over het inschakelen van een werving- en selectiebureau. Echter na de ervaring met Steamz willen we niets anders meer. Alhoewel ik het in eerste instantie niet wilde geloven was de eerste kandidaat een ‘perfect match’. Het aannemen van een nieuwe collega is voor ons nu veel minder intensief geworden waarbij het vinden van de meest geschikte kandidaat verzekerd is."