img

Evelien Pennings

Recruitment Consultant

Werktijden

  • Maandag:8:30 - 17:30
  • Dinsdag:8:30 - 17:30
  • Woensdag:8:30 - 17:30
  • Donderdag:8:30 - 17:30
  • Vrijdag:
style-element

Een carrièrepad als die van Evelien zien we hier niet vaak. Van Projectmanager naar Investment Reporter, en van Personal Trainer naar Recruitment Consultant. Maar eigenlijk maakt ons dat niets uit; want: she saves the best for last. En hier is zij helemaal op haar plek. Ze ziet elk vraagstuk als een uitdaging en gaat deze maar al te graag aan om die ene perfecte match te vinden. Dat ze sociaal, communicatief vaardig en makkelijk in de omgang is, helpt natuurlijk enorm.

img

Truus Truffel

Evelien is kritisch op elke procedure, op haar collega’s maar vooral op haarzelf. Gelukkig verwent ze zichzelf ook vaak genoeg met (ja, hier kun je haar zelfs voor wakker maken) een heerlijk bord truffelpasta. Of truffelpizza. Of in ieder geval iets met truffel. In haar vrije tijd is ze het liefst op pad met haar zoontje, speelt ze hockey of struint ze heel Pinterest af op zoek naar toffe items voor in haar interieur òf kledingkast. En van dat laatste kunnen wij gelukkig ook meegenieten, want Evelien komt altijd in stijl naar kantoor.

Evelien staat bekend om deze quote

Ik vind daar iets van!

Evelien houdt zich graag bezig met...

Hockeyen

Skiën en snowboarden

Wijntjes drinken met vriendinnetjes

Deze playlist staat bij Evelien op repeat...

Dit is voor Evelien de perfecte lijst om even te ontspannen tijdens het koken óf goed te kunnen concentreren tijdens het sourcen.

Direct in contact komen met Evelien?

Ze helpt je graag verder!

Evelien Pennings

Evelien Pennings

Connect op LinkedIn!

Vacatures geplaatst door Evelien Pennings