Nieuwe collega: Steffen Crooijmans

We hebben een nieuwe collega bij Steamz! Vorige maand is Steffen bij ons begonnen als recruiter. Steffen is afgestudeerd AA Accountant met 13 jaar werkervaring in de Accountancy. Aangezien hij steeds meer geïnteresseerd is geraakt in de 'mens-kant' van het werk, heeft hij nu de overstap gemaakt vanuit accountancy naar recruitment. 

Met zijn financiële achtergrond is Steffen een meerwaarde voor organisaties die financiële vacatures hebben openstaan. Doordat Steffen weet wat er bij organisaties kan spelen op financieel vlak, is hij in staat opdrachtgevers te adviseren over wat ze nodig hebben aan type finance professionals. Zijn expertise zullen we dan ook inzetten bij het werven en selecteren van geschikte kandidaten. Steffen stelt zich graag aan jullie voor.

"Mijn ambities zijn in de loop der jaren veranderd. Gedurende mijn werk in de accountancy ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in de 'mens-kant' van het werk. Belangrijke factor hierin is altijd geweest: doen we nog wel datgene waar we gelukkig van worden? Met andere woorden, zitten we nog wel op de juiste plek? Die vraag heb ik mezélf in ieder geval wel gesteld en de uitkomst (die zich laat raden) is de reden van mijn switch.

Ik zie het als een grote uitdaging om met organisaties mee te denken over wat voor type(n) professionals ze moeten aantrekken en in wat voor rol ze die persoon gaan inzetten, met als uitgangspunt de talenten, drijfveren en intrinsieke motivatie van de professionals.

Dankzij mijn accounting, finance en control ervaring weet ik welke talenten bij opdrachtgevers worden gevraagd en welk talent kan excelleren. Dit alles stelt me in staat talent te herkennen, te selecteren en te matchen.  

Mensen maken het verschil, hoe gaaf is het om de uitdaging aan te gaan en dit verschil te gaan maken binnen een groeiende en ambitieuze recruitment organisatie als Steamz!"