Terug naar overzicht

Waarom werken bij Steamz

  • Jong & gedreven team
  • Regelmatig borrels en uitjes!
  • In-house fitness en pooltafel
  • 33 vakantiedagen
  • Altijd de nieuwste recruitment tools
  • Unieke werkwijze

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan in een snelgroeiend en ambitieus bedrijf? Zoek je een dynamische en succesvolle carrière? Wil jij het verschil maken door ondernemers te helpen hun ideale team samen te stellen? Als jij gedreven bent om te presteren en uit te blinken in recruitment, dan is de rol van Recruitment consultant bij Steamz jouw volgende stap! 

Bij Steamz herschrijven we de regels van traditionele recruitment. Wij staan voor innovatieve recruitmentstrategieën, eerlijke tarieven en geen hoge bemiddelingskosten. Als toegewijde partner focussen we op het vinden, boeien en langdurig binden van talent voor bedrijven uit diverse sectoren. Met onze ‘cirkels van aandacht’ verleggen we de grenzen: we investeren in langdurige relaties in plaats van eenmalige transacties. Zo dragen we bij aan de groei van bedrijven, met een team van sterspelers, die echt impact maken. 

Lees verder

Wat je als Recruitment Consultant gaat doen

In de rol van Recruitment consultant ben jij de cruciale schakel die onze klanten leidt naar succes. Jij hebt de scherpte om precies te bepalen wat onze klanten nodig hebben. Met jou aan het roer zijn ons klanten verzekerd van een deskundige gids door het hele traject. Je werkt samen met een team van collega’s in recruitment, sourcing en marketing. Zij staan klaar om jou te ondersteunen in alle facetten, van employer branding en jobmarketing tot sourcing, (voor)selectie en assessments. Met jouw recruitment-kennis en vaardigheden in advies en coaching leid je ieder project naar succes. 

Bij Steamz krijg je de ruimte om meer te zijn dan alleen consultant. Zie jij kansen voor innovatie of nieuwe diensten? Heb je een visie voor een nieuwe tool of een frisse aanpak in recruitment? Stap naar voren en neem het voortouw. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers om de toekomst van ons bedrijf vorm te geven. Overtuig ons van jouw idee en wij gaan samen full steam(z) ahead!

Wat biedt Steamz

  • Een goed vast salaris. Indicatie € 2.500 - € 3.750 bruto per maand obv 40 uur
  • 33 vakantiedagen (inclusief feestdagen) en een goede pensioenregeling
  • Flexibele werkuren: wij begrijpen het belang van balans. Bespreek je werktijden met ons; fulltime is ideaal, maar 32 uur per week is ook bespreekbaar.
  • Voortdurende ontwikkeling: verbreed je horizon met opleidingen, cursussen en/of studiemateriaal op kosten van de zaak. En altijd de nieuwste tools op het gebied van recruitment.
  • Moderne werkomgeving: ons kantoor biedt niet alleen een fantastisch uitzicht, maar heeft ook een gloednieuwe gym. Perfect om voor of na het werk te sporten.
  • Een team dat inspireert: onze collega’s zorgen ervoor dat je elke dag met een glimlach naar je werk gaat. Regelmatig organiseren we uitjes: van gezellige vrijmibo’s tot boottochten, Paaspop, waterskiën, escaperooms en klimavonturen.

Dit neem je mee

 

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau.
  • Werkervaring in het recruitment of HR-vak en klaar voor een volgende stap.
  • Een leergierige en nieuwsgierige instelling waarbij (persoonlijke) groei een kernwaarde voor jou is; we zijn nooit uitgeleerd en in deze innovatieve branche is stilstand achteruitgang.
  • Sterke communicatieve vaardigheden. Daarmee bedoelen we niet alleen dat je goed kunt praten, maar ook dat je goed kunt luisteren en doorvragen. Je bent onderzoekend en hebt oprechte interesse in mens en werk. Je bouwt gemakkelijk relaties op met diverse klanten en kandidaten. 

 

Een inkijkje in je agenda

  • 08.30-09.30

    Jouw taak? Het screenen van sollicitaties. Met jouw scherpe blik analyseer je CV’s en motivatiebrieven, op zoek naar de ideale kandidaten voor onze klanten. 

  • 09.30-12.30

    Jouw rol? De expert die de kandidaat op hun gemaakt stelt en precies de juiste vragen weet te stellen. Na de gesprekken geef je waardevolle feedback aan zowel de klant als de kandidaten. 

  • 12.30-13.30

    Doe jij mee met de saladeclub, of maak je jouw collega’s jaloers met de sterrenmaaltijd die je van huis hebt meegenomen? Na de lunch ontspan je met een wandeling of daag je collega’s uit voor een potje pool. 

  • 13.30-16.15

    Je luistert aandachtig naar de kandidaten, geeft onafhankelijk advies en bepaalt of ze goed bij de functie passen. Jouw doel? Een perfecte match vinden die beide partijen blij maakt. Om 16 uur is het tijd voor het dagelijkse sportmoment! Vandaag staat de wallsit op de planning. Blijf jij het langste zitten? Dan krijg jij eeuwige roem (en misschien wat spierpijn)

  • 16.15-17.00

    Na de brainstorm sessie bel je de klant om het idee te pitchen en regel je een afspraak voor je collega Videograaf om op locatie te filmen.

  • 17.00-17.30

    De kandidaat is 3 weken geleden gestart en alles klopt. Het horen van haar tevredenheid en succes in de nieuwe rol geeft je een boost. Met een voldaan gevoel sluit je de dag (die voorbij is gevlogen) af. 

Voorbeeld uit de praktijk

Navigeren in onderhandelingen.

Stel je voor: je belt een kandidaat met het geweldige nieuws dat hij de baan heeft gekregen. Het bedrijf is onder de indruk van hem en heeft een aantrekkelijk aanbod gedaan. Maar tijdens het gesprek merk je dat zijn reactie lauw is. Wat is je volgende zet?

Je initieert een open dialoog en legt je observatie voor. Zijn er twijfels? Onzekerheden? Je doel is om helderheid te krijgen. Het kan een misverstand zijn, of misschien speelt er meer. Jouw prioriteit? Zorgen dat de kandidaat volledig achter zijn beslissing staat. Je werkt samen met de klant om eventuele twijfels weg te nemen en biedt je expertise aan voor een oplossing. Bij Steamz streven we naar niet zomaar een match, maar een duurzame match.

 

Waar ga je werken

Steamz is een vooruitstrevende organisatie die altijd openstaat voor innovatieve ideeën en op de hoogte blijft van de nieuwe ontwikkelingen in recruitment. Hier tellen jouw ideeën en visie echt mee. Ons team van 13 enthousiaste collega’s is divers, maar verenigd door gemeenschappelijke kernwaarden: liefde, groei, vitaliteit en veel lol.

We focussen ons op mkb-bedrijven. We werken niet met ‘no cure, no pay’ modellen, maar zetten in op kwalitatieve, duurzame recruitmentprocessen. In onze strijd tegen oppervlakkige recruitmentpraktijken, eren we het vak in alle facetten. Bij ons gaat recruitment om aandacht, precisie en de juiste match, verder dan het simpelweg matchen van een cv. Onze unieke aanpak de ‘cirkels van aandacht’ omvat het gehele recruitmentproces. We trekken de juiste aandacht met Employer Branding en Jobmarketing, houden deze vast tijdens het selectieproces en blijven betrokken na de plaatsing.

Samen met ons zusterbedrijf Metaalkanjers zijn we gevestigd in het modern bedrijfsverzamelpand “The Lobby” in Den Bosch. 

Wil jij team Steamz versterken? Wij komen graag met je in contact!
Stuur direct jouw cv en motivatie via het sollicitatieformulier of WhatsApp op de vacaturepagina van Steamz.
Voor meer informatie over de vacature of organisatie kun je contact opnemen met Bas van Hout via 06 41464544 of bas@steamz.nl.

13 enthousiaste collega's
Gevestigd in Den Bosch
We werken branchebreed
Eigen marketing afdeling om jou te ondersteunen!

Ontmoet je collega's

Fleur

Fleur

Als Recruitment Consultant mag Fleur elke dag met verschillende klanten en kandidaten in gesprek. En dat vind ze ook zo tof aan haar werk. Ontdekken wat hun verhaal is, écht meedenken en achterhalen op welke manier ze kan ondersteunen bij het recruitmentproces.

Bas

Bas

Als ondernemer weet Bas maar al te goed hoe belangrijk het is dat mensen op de juiste plek zitten en dat zij kunnen doen waarvoor zij gemaakt zijn. Hij denkt dan ook altijd in kansen en mogelijkheden om alles uit het recruitmentproces te halen.

Mark

Mark

Mark is als Video Content Creator het liefst de hele dag bezig met het creëren en editen van de tofste video’s. Of het nu gaat om een campagne-, employer branding- of vacaturevideo: hij schiet binnen no time beelden die raken en aanzetten tot actie.

Veelgestelde vragen

Kom ik meteen bij het bedrijf in dienst, of bij Steamz?

Hoe ziet de kennismaking met de consultant eruit?

Met wat voor soort bedrijven werken jullie?

Bekijk alle veelgestelde vragen
Solliciteer direct

Recruitment Consultant worden bij Steamz,
hoe werkt dat?

Solliciteer direct

Word jij Recruitment Consultant bij Steamz?

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA.
De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Vergelijkbare vacatures