Facebook pagina Steamz
LinkedIn pagina Steamz
Twitter pagina Steamz
YouTube pagina Steamz
Instagram pagina Steamz
Team Steamz Moerputtenbrug
Gabie van Heuven Steamz Moerputtenbrug
Hang Do Steamz Moerputtenbrug
Daphne de Bakker-Verbeek Steamz Moerputtenbrug
Bas van Hout Steamz Moerputtenbrug

Recensies

Lees hier ervaringen van klanten en kandidaten die samen hebben gewerkt met Steamz.

 

Klant: Dubotechniek, Mark van der Vennen (controller)

"Bij Steamz krijg je kandidaten doorgestuurd met voldoende diepgang, die al door een eerste selectie van Steamz zijn gekomen. Drie vacatures binnen Dubotechniek zijn op die manier perfect ingevuld; binnen een maand.
Dat je bij Steamz een besparing ten opzichte van andere bureaus realiseert vind ik een positieve bijvangst, maar dat is voor mij niet de belangrijkste reden om samen te werken. De kwaliteit van het traject is wat telt. Samenwerken met Steamz betekent korte lijnen, prettig en snel schakelen en een vasthoudendheid vanuit Steamz. Dat je ook mogelijkheid hebt op ondersteuning tijdens sollicitatiegesprekken ervaar ik als een meerwaarde.“

Klant: Foonz, Joey van den Boom (eigenaar)

“Wij hadden een vacature van Commercieel Medewerker / Toekomstig Smartphone Reparateur. Er is één kandidaat bij ons op kantoor geweest voor een gesprek en dat was meteen raak. Het was een goede match met het beeld dat ik van te voren in mijn hoofd had van de ideale kandidaat. Daarnaast hebben wij door de werkwijze van Steamz een besparing van bijna 70 procent gerealiseerd vergeleken met traditionele werving en selectie.”

Klant: Verel, Christian Verel (directeur eigenaar)

"De eerste kandidaat was een ‘perfect match’! Voorheen deed ik de volledige sollicitatieprocedure in eigen beheer op onderbuikgevoel en was ik nogal sceptisch over het inschakelen van een werving- en selectiebureau. Echter na de ervaring met Steamz willen we niets anders meer. Alhoewel ik het in eerste instantie niet wilde geloven was de eerste kandidaat een ‘perfect match’. Het aannemen van een nieuwe collega is voor ons nu veel minder intensief geworden waarbij het vinden van de meest geschikte kandidaat verzekerd is."

Klant: Creative Group, Michael van Essen (Operations Director)

"Steamz heeft Creative Group geholpen met de werving & selectie van verschillende nieuwe collega’s binnen onze snel groeiende organisatie. Steamz stelt alleen kandidaten voor die precies passen bij onze behoeften in de fase waarin Creative Group zich nu bevindt: kandidaten die pro-actief, en hands-on zijn en die ons verrassen. Met hun Steamz Recruit model betaal je daarnaast niets teveel en alleen de uren die daadwerkelijk worden gemaakt. Onderscheidend in de markt en in onze gevallen altijd voordeliger gebleken dan een vaste bemiddelingsfee"

 

Kandidaat: Jeannytha startte bij Design Solutions

De recruiter heeft voor mij echt een stapje extra gezet!
"Ik kreeg eerlijk advies toen ik sollicitatie op een vacature. Ze had het idee dat die functie niet helemaal in mijn straatje lag maar er kwam een andere vacature aan die wellicht beter aansloot. Die vacature stond op dat moment nog niet uit, maar eenmaal online mailde ze mij meteen het functieprofiel. Ze had gelijk; het paste zeker bij mij!

Design Solutions nodigde me uit voor een gesprek. Daar kreeg ik te horen dat ik was uitgenodigd omdat de recruiter van Steamz hem op het hart had gedrukt dat hij daar geen spijt van zou krijgen. Zelf had hij twijfels, omdat mijn cv op het eerste gezicht niet logisch aansloot bij de functie. Die twijfels zijn echter helemaal weggenomen tijdens het positieve gesprek dat we hadden."

De opvolging vanuit Steamz was echt fantastisch
"Ik had meerdere sollicitaties lopen en had op het laatst moeite met kiezen. In dit proces heeft de recruiter van Steamz me geholpen en geadviseerd. Er was tijdens het gehele traject veel contact en dit was altijd hartstikke fijn, open, eerlijk en ook gewoon gezellig. De manier van benaderen was heel relax. Ik heb gekozen voor Design Solutions en daar ben ik blij mee. Ik zit hier goed op mijn plek. Al met al is van de ervaringen die ik met andere werving & selectie bureaus heb, die met Steamz het beste."

Kandidaat: Kim startte bij Abena

Als ik aan Steamz denk, denk ik aan enthousiast en persoonlijk.
"De recruiter van Steamz was van het begin af aan betrokken. Ze stelde de juiste vragen en luisterde echt naar mijn verhaal. Ik voelde geen drempel om contact op te nemen als ik vragen had. Ik zag de vacature online en was meteen enthousiast bij het lezen van het functieprofiel. Na het versturen van mijn sollicitatie ben ik op twee gesprekken geweest bij Abena. De informatie die ik van te voren over het bedrijf en de functie ontving vanuit Steamz sloot perfect aan bij wat het daadwerkelijk is.

Ik heb inmiddels een contract getekend en heb het erg naar mijn zin. Ook hierna is door de recruiter nog even contact opgenomen en die ‘after service’ is heel fijn."

Kandidaat: Annika startte bij PRO Groep

"Nadat ik mijn CV naar een recruiter van Steamz had gestuurd voor de leuke functie van Intercedente Zorg bij PRO Groep nam de recruiter persoonlijk contact met mij op. Ik had namelijk een niet voor de hand liggend CV voor deze functie, maar ze was benieuwd naar mijn persoonlijkheid, naar mijn drijfveren en ook naar de keuzes die ik gemaakt had in het verleden. Ze wist namelijk dat PRO Groep een organisatie is die persoonlijkheid erg belangrijk vindt, misschien nog wel meer dan ervaring.

Het was een erg fijn gesprek waarin de recruiter mij ook veel vertrouwen heeft gegeven. Dit vertrouwen heeft zij vervolgens over gebracht aan Pro Groep. Tijdens de sollicitatieprocedure heeft ze mij regelmatig op de hoogte gehouden, dat erg fijn was. Door haar professionaliteit, vertrouwen en enthousiasme mag ik me nu een trotse werknemer noemen van PRO Groep!"

Niet gevonden wat je zoekt?

Staat jouw vacature er niet tussen? Dat hoeft geen probleem te zijn. Laat ons jouw ambities en wensen weten en we vinden alsnog de match voor jou.

Upload jouw CV

Steamz gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.