Recente vacatures
D.S.U. Deurmanchet Service Uden
Uden
Brabantsche worstenbroodjes
Sint Michielsgestel
Steamz - Jouw recruitment partner
Den Bosch
Weten hoe jouw recruitment slimmer én efficiënter kan?
Niet gevonden wat je zoekt?

Staat jouw vacature er niet tussen? Dat hoeft geen probleem te zijn. Laat ons jouw ambities en wensen weten en we vinden alsnog de match voor jou.

Upload jouw CV

Steamz - Jouw recruitment partner

Het begon allemaal in 2007. Bas had een bijbaantje in de logistiek en kon hier na het behalen van zijn diploma aan de slag als teamleider. Al snel leerde hij dat mensen het verschil maken binnen een organisatie. 

Bas trad in deze functie ook op als contactpersoon van een aantal inhouse uitzendbureaus, maar hij was niet helemaal overtuigd van hun werkwijze. Daarom besloot hij voor zichzelf te beginnen onder de naam BaasBas Arbeidsbemiddeling (no joke!). 

 

Onafhankelijk en transparant voor opdrachtgevers aan de slag

Een rebranding in 2012 – inclusief naamswijziging naar Steamz – gaf rust, maar nog steeds geen voldaan gevoel. Net als vele andere recruitmentbureaus werkte hij namelijk met een bemiddelingsfee, waarbij de kosten hoog oplopen. Bas vroeg zich af hoe hij zijn dienstverlening nog verder kon verbeteren en zich écht kon vastbijten in de vacature.

Het antwoord is: commitment. Hierdoor kan een recruiter onafhankelijk en transparant aan de slag gaan. Je bouwt een toegewijde partnership op en bovendien bespaar je maar liefst 50 tot 80 procent op de recruitmentkosten!

 

Onze missie

‘’Wij geloven dat mensen doorslaggevend zijn voor het succes van een organisatie. Daarom adviseren en ondersteunen we bedrijven bij het aannemen van goed personeel. 

Door traditionele werkwijzen te doorbreken en nieuwe technologieën in te zetten, richten wij het recruitmentproces voor organisaties slim én kostenefficiënt in. 

Met als resultaat: de juiste mensen op de juiste plek.’’
 

 

Ons DNA

Als jouw recruitment partner is Steamz:

Betrokken: we leveren maatwerk, denken écht mee en werken graag samen met elkaar én met onze opdrachtgevers.
   
Transparant: we zijn open, eerlijk en oprecht. Zowel als team als naar onze opdrachtgevers toe. 
   
Enthousiast: we vinden plezier, gezelligheid en positiviteit belangrijk. Niet alleen in ons werk, maar ook daarbuiten.
   
Daadkrachtig:   met onze leergierigheid en ambitie zorgen we ervoor dat we vooruitstrevend zijn. We blijven groeien en onszelf ontwikkelen. 

 

Weten hoe jouw recruitment slimmer én efficiënter kan?