Contact opnemen?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of heb je een interessante vacature gezien? Neem gerust contact met ons op indien je behoefte hebt aan meer informatie voordat je gaat solliciteren.

Neem contact op

Kom op stoom met Steamz

Recruitment is doorslaggevend voor het succes van uw organisatie. Het vinden, boeien en binden van de juiste medewerker is voor Steamz dagelijkse kost en wij helpen u daar graag bij. In tegenstelling tot andere bureau's werken we niet met torenhoge bemiddelingsfee's en kunnen we u ondersteunen op onderdelen waar u dat wenst. Van het opstellen van een wervend functieprofiel en het plaatsen van online advertenties tot het pro-actief benaderen van kandidaten en het ondersteunen van selectiegesprekken.

Het concept

  • U krijgt een ervaren recruiter ter beschikking die samen met u de behoeften in kaart gaat brengen en een plan van aanpak maakt.
  • Afhankelijk van deze behoeften stelt de recruiter een functieprofiel op, zet uw vacature en organisatie in de schijnwerpers, gaat pro-actief op zoek naar geschikte kandidaten, behandelt de sollicitaties en ondersteunt bij het selectietraject.
  • Er wordt één kandidaat of meerdere geschikte kandidaten aangenomen en u betaalt alléén voor de gemaakte uren en/of advertentiekosten. Besparingen vergelijken met traditionele werving en selectie lopen op tot 70%

De voordelen op een rijtje:

Kwantiteit: Door de transparante werkwijze weet een kandidaat wie de opdrachtgever is, de respons op een wervingscampagne stijgt hierdoor met 300%
Kwaliteit: Een ervaren recruiter die weet hoe die in contact komt met de juiste kandidaten en u belangeloos kan adviseren over de juiste keuze.
Kostenreductie: Vergeleken met "no cure, no pay" kunnen de besparingen oplopen tot 75%.
Tijdsbesparing: Niet meer schakelen met meerdere bureau's en zelf zoeken maar één vast aanspreekpunt voor uw recruitment.
Inkoopvoordeel: Steamz kan uw vacature in de schijnwerpers zetten op elk advertentiekanaal met een korting van 30%.
Transparantie: U weet exact wat er voor u gedaan wordt en wat het resultaat is.